2021-10-06
其实出街食饭食到好食嘅菜式固然觉得开心但如果加埋餐厅整体气氛同服务贴心的实在系会令用餐嘅心情锦上添花❤️由于老公好钟意食生蚝,经过服务员细心介绍之后叫咗四只(有买二送一)所以一共六只😙生蚝 一款叫水晶水晶望落去比较厚肉同埋大粒少少另外一款叫做林宝首先食咗水晶,其实本身唔系好食生蚝嘅我一刻改观😳咬落去爽口鲜甜之后即刻兴趣大左试埋林宝发现林宝更鲜甜同埋蚝味更重不过两款整体都好满意 跟餐加埋是日餐汤-周打蚬汤超级足料,唔系平时睇唔到嘅蚬肉不过幸运地呢个完全冇而且店员服务都非常周到❤️热汤送上即刻过嚟问你要唔要加黑椒(虽然佢哋带着口罩都感觉到佢哋嘅笑容同埋热情😊😊)面包篮(有两块法式薄多士,再加小法包同埋软包)配埋黑松露牛油(本人太钟意食黑松露牛油加上面包热辣辣,停唔到口😂)烟三文鱼千岛酱芝士pizza热辣辣上枱上面布满火箭菜同烟三文鱼食落去酸酸甜甜佢千岛酱嘅份量我觉得调校得啱啱好唔会过多 点到即止🥳而且充满芝士 个芝士仲好有弹性😂😂成块Pizza个饼底仲系脆卜卜!好好食(平时如果唔够味会加辣椒仔,黑椒,或者芝士粉呢个完全唔使加)食得出个Pizza系即叫即做 好新鲜🥰苹果木烧西班牙黑毛猪胺啱啱放落
食到好食嘅菜式固然觉得开心
但如果加埋餐厅整体气氛同服务贴心的
实在系会令用餐嘅心情锦上添花❤️
由于老公好钟意食生蚝,经过服务员细心介绍之后
叫咗四只(有买二送一)所以一共六只😙
生蚝 一款叫水晶
水晶望落去比较厚肉同埋大粒少少
另外一款叫做林宝
首先食咗水晶,其实本身唔系好食生蚝嘅我
一刻改观😳咬落去爽口鲜甜
之后即刻兴趣大左
试埋林宝
发现林宝更鲜甜同埋蚝味更重
不过两款整体都好满意
跟餐加埋是日餐汤-周打蚬汤超级足料,唔系平时睇唔到嘅蚬肉
不过幸运地呢个完全冇
烟三文鱼千岛酱芝士pizza