2022-01-17 102 浏览
见到呢间铺新开张主打高质素火锅嘅餐厅🤪决定同朋友嚟呢度庆祝生日!✨酱料九宫格点完汤底之后店员就会拎酱料九宫格俾我哋自己选择酱料,够晒精致!✨向西猪骨煲入边除咗有萝卜粟米四至五块猪骨之外,最惊喜嘅就系入边有四、五只鸡脚!钟意食鸡脚嘅人千祈唔可以错过!而且个汤底一啲都唔油腻,就算食咗好多肉都唔使猛咁捞啲油上嚟!✨上等手切牛腹肉一嚟到睇到牛嘅油脂分布就知道啲牛肉好食!估唔到都几重牛肉味!碌4秒啱啱好!✨牛胸爽未食过就叫咗嚟食吓,估唔到系有啲类似胶质嘅口感!店员介绍呢个系牛胸前肋骨嘅软骨位,唔好以为白色系肥膏!✨白鳝片呢个绝对系物有所值!白鳝片好后甜而且好鲜甜!一啲碎骨都冇!啖啖肉而且够晒弹牙爽口

✨酱料九宫格

✨向西猪骨煲