2025-02-03
✨餐厅嘅环境很舒适,装潢简单而且有格调,俾我一种系美食锯扒餐厅老字号嘅感觉,餐厅内有好多石板烧烤桌,出边真系唔多餐厅可以带到俾我呢种体验美式烧肉嘅乐趣👍🏻✨鹅肝配安格斯封门柳呢块牛柳真系非常大块!🤭最特别之处系可以自己系石板上烧,烧到自己喜欢嘅熟度就可以享用🤩,真系食得津津有味,牛柳非常多汁、美味,令我忍不住一啖接一啖系咁食😆而鹅肝鹅肝食起来真系是另一种享受!入口即溶,而且带有浓郁嘅奶油香气和丰富的风味,质地非常细腻滑顺,呢款鹅肝嘅味道感觉嘅奢华且令人满足!🫶🏻🫶🏻✨酥皮忌廉汤酥皮外层非常松软香脆,一戳落去,酥皮就自然地碎开,即刻闻到香喷喷嘅忌廉汤。酥皮和忌廉汤一齐食,为酥皮增添咗另一风味,同时令到忌廉汤嘅口感更加丰富!👍🏻👍🏻👍🏻✨花蜜鸡翼炒意粉食完汤同牛柳,最尾食埋花蜜鸡翼同炒意粉就非常Perfect,啲蕃茄香味入晒喺意粉里面,而鸡翼配上蜜糖亦都非常惹味,一试难忘!😆😆😆
✨鹅肝配安格斯封门柳
✨酥皮忌廉汤