🚩荃湾荃新天地🚩🫎今日系荃湾行完街,就入左去鹿仔西餐厅食晚饭,服务招待有礼👍🏻,环境舒适,座位宽敞,仲有两个鸟笼可以疯狂打卡📸📸Set dinner for 2️⃣ $438 (包Starter+ 1 Main+ 1 Pasta or risotto)头盘有汤/沙律黑松露意大利云吞+$10芒果虾肉牛油果他他+$38 🐷 烤西班牙黑毛猪鞍伴香浓烧汁 +$48简单以紫薯蓉,烤蕃茄🍅及四季豆伴猪鞍,烧汁淋面,好大旧猪鞍,重肉味厚实而多汁😋紫薯蓉都好甜同特别☺️☺️☺️🦑 海鲜意大利饭 海鲜有青口、鱿鱼同砚,只只都新鲜大只👍🏻👍🏻👍🏻特别在于有蟹籽加上青黄红椒,食落成个感觉唔会觉得好济,仲有d fresh既感觉😋我几钟意🤟🏼✌🏻🍹粉红Pinky Pinky $48以西柚、🍎苹果汁制成既沙冰Mocktail😋唔会太甜,成杯都系粉红色,好靓好特别🤩🍸北极光 $52以🍏青苹果、🌱薄荷、青柠同苹果汁制成既沙冰Mocktail,饮落成个口感劲清新🤩📌餐厅仲有无上限地叫生蚝🦪,以换购价$10/只! 📌每个月周一至周四都会有特别优惠, 到时问一问店员 📍 Deer Kitchen (荃新天地) (荃湾)🗺️ 荃湾杨屋道
🚩荃湾荃新天地🚩

🐷 烤西班牙黑毛猪鞍伴香浓烧汁 +$48

🦑 海鲜意大利饭

🍹粉红Pinky Pinky $48

🍸北极光 $52

📌餐厅仲有无上限地叫生蚝🦪,以换购价$10/只!

📌每个月周一至周四都会有特别优惠, 到时问一问店员

📍 Deer Kitchen (荃新天地) (荃湾)
🗺️ 荃湾杨屋道1号荃新天地地下G06-07号舖