2021-03-05 249 浏览
平时经过如心广场都会见到有一间透明嘅餐厅 今次终于醒起决定去试下🧡外观真系好简约透明 好适合静静地食下lunch🍔澳洲安格斯牛肉车打芝士汉堡 配香脆薯条💰78成个汉堡如果摆埋块包上去就会劲高!所以我谂佢要摆系一边~而佢整体好juicy😍无论系牛肉饼 芝士 定系有汁嘅蕃茄洋葱都好有味 超钟意🧡薯条都唔系快餐店个种 好明显咬到薯蓉嘅口感同香气😋🍝菠菜忌廉鸡肉义大利面💰78意粉会全面被绿油油嘅菠菜忌廉包围🤣餐厅用嘅都系扁意粉而唔系最基本个只 所以口感会好好多 可以一试🧡鸡肉应该被腌过 所以有咸咸地嘅味 都唔错~餐厅全面用电话下单 不过咁样就冇得同waiter交代饮品走冰个D细节位☹️另外仲加左$18加左个沙律 减少邪恶感😉全部lunch set都系$78😚见到佢个班尼迪蛋都算大份 同埋有两块!下次应该会试下!

🍔澳洲安格斯牛肉车打芝士汉堡 配香脆薯条
💰78