我都好钟意食中式嘢,特别系劲钟意食点心,冇谂过竟然有个地方系可以打边炉同埋食点心一齐进行🤩💕而且个价钱好鬼抵,晚市点心+火锅放题其实都系收$188🤩我哋就叫咗个椰子炖鸡汤火锅汤底, 唔好以为佢收到咁平啲咩料都冇,其实入面都有唔少椰子同埋有鸡㗎🤣👍打边炉之前饮咗几啖汤,都觉得佢好清甜🔥👐火锅配料,我哋都叫咗唔少嘢:🔻肥牛🔻手打墨鱼丸🔻豚肉片🔻赞岐乌冬🔻唔同类型嘅蔬菜点心方面:🔻烧卖王🔻姜葱牛柏叶🔻杂菌蒸滑唔好睇小佢呢度喺茶楼度食,但系其实佢食物质素都好好㗎,就好似肥牛都好冧,好重牛味✨手打墨鱼丸都好弹牙,豚肉片都唔错。点心方面我就一定最钟意食佢嘅烧卖王,大大粒烧卖,超级满足💓一次过满足晒两个愿望🥰😘又可以打边炉又可以食点心😊

火锅配料,我哋都叫咗唔少嘢:
🔻肥牛
🔻手打墨鱼丸