2021-10-01
系荃湾距离8分钟左右路程有一只酒吧有提供西餐,超适合放工一站食饭加饮野!Bar里面灯光非常昏暗,要影靓相就比较难~ 不过胜在气氛够好,地方阔落坐得舒服🌝打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸 /5Environment : 📸📸 /5 Price 💵 Cocktail🍸Passionate Kiss —— $ 78Pink Skeleton ——— $78价钱正常不过嘢饮都几大杯,第一杯热情果味嘅Cocktail比较推荐,第二杯就个杯几靓不过味道小奇怪(°▽°) 呢度嘅Cocktail普遍酒精浓度都几高,大家要注意啊~ Organic Green Salad —— $108沙律嘅底系用羽衣甘蓝我觉得加分,正常发挥嘅沙律~ Japanese Style Seafood Piz ——— $138好似大阪烧嘅Pizza! 上面嘅配料都系以大阪烧做主型,芝士好香拉丝效果都唔错~Roasted Lamb Rack ——— $248估唔到酒吧羊𣕧食! 旁边仲有烧汁同多种配菜,🌝两个人食份量都几刚好~ 推荐值: ⚜️⚜️⚜️️/5 📍 荃湾鲎地坊32-36号地下A号舖
打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸 /5
Environment : 📸📸 /5
Price 💵
Cocktail🍸
Passionate Kiss —— $ 78
Pink Skeleton ——— $78
Organic Green Salad —— $108
沙律嘅底系用羽衣甘蓝我觉得加分,正常发挥嘅沙律~
Roasted Lamb Rack ——— $248
推荐值: ⚜️⚜️⚜️️/5