2018-11-25
今日就系荃湾ikea购物开心完, 之后好攰啦, 就喺楼下一间餐厅食晚饭餐厅楼底非常之高, 给人一种非常舒服的感觉, 餐厅提供咗set dinner, 价钱又228至338 先呢一个餐包, 有提子包, 芝麻包, 同埋意大利长面包条, 点油醋汁食, 开开个胃先, 味道唔错之后就食头盘, 炸海鲜春卷沙律配芒果莎莎酱, 炸得非常之脆身, 香口, 里面仲有鱿鱼条, 好弹牙, 点芒果莎莎酱一齐食, 非常滋味叫咗个慢煮牛肋条宽条面, 分量非常之大, 250蚊绝对系超值, 分量绝对系可以两个人食佢个牛肋条, 切成细细块, 变成酱汁, 令到宽条面非常之入味, 每一条宽条面都蕴藏著酱汁, 牛肋条 有口感, aftertaste非常之强, 宽条面q弹, 感觉满足最后仲食埋个朱古力慕士做甜品, 里面有朱古力味之外仲夹杂住酒香添, 今晚真系大满足