2019-04-08 920 浏览
就快考车要补下钟,所以假日都晨咁早入去沙驾学车,预早小小时间入去「富驾师厨」食返个早餐,等自己醒醒神神唔好炒车!早餐A($33+$3)早餐A有:肠仔+煎蛋、沙嗲牛肉+通粉、牛油方包,加杯冻柠茶+3蚊。其实个个冻柠茶杯好令人不安,可以睇到个杯好多坑同纹,第一个反应系「哗!唔个积积埋埋几多菌」,所以杯野我拎吸管饮算。建议佢地转一转个杯,因为洗唔干净真系好易出事同上报。个通粉送果条配菜黄黄黑黑咁,本身以为系煮过火同煮得太熟,点知食落系脆口嘅,果下就知呢条系就快烂嘅菜嚟😓😓。不过,佢知沙嗲牛肉几好食,咁啱有小小筋位,所以食落几好咬口👍(但唔钟意食筋嘅朋友仔可能会觉得好韧,所以见人见智啦)价钱价钱方面都算有良心啦,同出面市区位价钱差唔多,唔会因为见周围无食肆,等我地入到嚟㓥人一颈血,所以价钱过得去啦。食完记得自己放返个餐盘去架车仔道啦😉😉

早餐A($33+$3)

价钱

食完记得自己放返个餐盘去架车仔道啦😉😉