2018-10-31 4193 浏览
一个唔熟嘅朋友介绍,有间女仆cafe好得意,叫佢去玩吓,食吓嘢!(注意: 因为同呢个朋友唔熟,啱啱识,所以我冇同佢影相,冇佢facebook,点解我要强调呢几点?请留意以下)首先我完全唔识动漫,我今晚第一次去,店员俾佢份问卷我填,上面全部动漫嘅问题,我好老实同个店员讲,唔完全唔识,全部问题靠估。冇几耐之后,我竟然因为我唔识动漫,被拒出门外!!!!虽然店员好有礼貌咁唔好意思,对唔住,但我被拒入去进餐嘅原因,竟然系乜乜唔够魔法值,佢哋揸唔到主意俾我入!魔法值同食嘢有何关系?店员仲问: 一系有冇介绍你个朋友嘅fb,或者合照?核对一吓佢可唔可以帮到你入?OMG!!! 呢D乜道理?!!要识动漫,或者要有关系先可以入去玩,咁你好心我BOOK位前就表明在先(虽然咁嘅规矩都系荒谬㗎啦)奉劝各位,你要好熟动漫或者识人先好去食!!!

奉劝各位,你要好熟动漫或者识人先好去食!!!
2018-10-31