2022-12-12 263 浏览
朱古力chill优质蛋白饮杯🍫蛋白饮比起之前饮过劲好饮好多!淡淡既朱古力味唔会太甜,好似饮紧淡版朱古力牛奶咁,入面仲有蜜桃粒同埋寒天去增加口感,完全唔觉得自己饮紧蛋白粉,反而觉得好似一杯手摇。慢煮无激素鸡胸配职人手作荞麦冷面🐓🍜轻主食就拣左慢煮鸡胸加荞麦面。鸡胸用咗黑椒同盐调味,经过慢煮所以唔会好鞋口好干。荞麦面比起平时嘅爽口弹牙,有轻轻调味,就算冇平时食开嘅冷面汁都好够味。Chill 级沙律•主厨拍板🥗沙律有车厘茄、青瓜、南瓜同埋藜麦,唔会有太重嘅调味,食得出蔬果原有既味道同埋好新鲜。唔同颜色既蔬果配埋一齐,除咗样靓之外仲好有营养。Chill排毒爆脂茶☕️多款嘅茶叶加埋芦荟汁既无糖茶,少少酸清新容易入口,饮完会唔会有茶既苦涩味。

朱古力chill优质蛋白饮杯🍫

慢煮无激素鸡胸配职人手作荞麦冷面🐓🍜