2024-01-30 54 浏览
《FAB Kitchen》荔枝角工廈隱世西餐廳▪︎Set Dinner▪︎SALAD & SOUP。法國珍珠蠔周打魚湯 - 法國珍珠蠔都幾大粒,煮得剛剛好,肉質很嫩,配上creamy周打魚湯好美味。。鮮芒果大蝦沙律 - 大蝦爽口,芒果粒酸酸甜甜,非常開胃的開胃菜。 APPETIZERS 。巴馬火腿片無花果 - 巴馬火腿片鹹鹹香香,無花果清甜有蜜糖香,鹹甜交替剛剛好。。鹹豬手法式凍批 - 鹹豬手調味剛好,不會過鹹,肉質爽口,配上骨膠原啫喱凍好有咬口,好喜歡配搭嘅酸瓜,爽脆又醒胃。 MAIN。烤紐西蘭草飼鹿柳 - 第二次食鹿肉,無我第一次係外國食有陣野味味,似冧身嘅牛肉,肉質粉嫩。旁邊的南瓜粒焗得很香甜。。紅酒燉紐西蘭草飼封門柳 - 紅酒汁勁正,好適合送飯或意粉或薯蓉,封門柳燉得入味,肉質一絲絲。
《FAB Kitchen》
荔枝角工廈隱世西餐廳