2024-10-27
话说今晚带闺蜜去食一餐丰富嘅晚餐❤️🫢<金龙珠海胆吞拿鱼蓉卷>一咬落去,口感丰富到不得了,入口溶嘅吞拿鱼、甘香嘅蛋黄、爽脆嘅青瓜,100分嘅配搭!<金糖盒: 海胆、三文鱼籽、豆腐>推介!我一向对海胆好高要求,呢度嘅海胆我俾好高分!新鲜、鲜甜、creamy🙋🏼♀️三文鱼籽爆汁,加上甘甜嘅豆腐,另外,配底部嘅棉花糖,整体好match。<粟米脆饼: 海胆三文鱼籽>好新鲜嘅配搭,粟米饼好脆口,海胆份量多,配爆汁嘅三文鱼子,每一啖都好满足。<日式金柑帆立贝(六切刺身)>金柑酸酸甜甜,帆立贝新鲜爽口,令人好开胃。<金丼: 月见海胆三文鱼籽拖罗蓉>好丰富,海量嘅三文鱼籽配入口creamy浓郁嘅海胆,拖罗蓉入口溶,话咁快我食晒成碗饭🫢<恋丼: 月见特厚烧牛舌三文鱼籽>不得了,三文鱼籽多到好澎湃,牛舌烧到好香口,非常厚身而且肉质软腍,配流心蛋黄,非常出色,下次encore item!<西班牙猪肋条、月见鸡肉棒、厚烧牛舌心、严选松阪猪>串烧烧得好香口,特别钟意牛舌心,牛味好浓郁,咬落juicy。
<金龙珠海胆吞拿鱼蓉卷>
<金糖盒: 海胆、三文鱼籽、豆腐>
<粟米脆饼: 海胆三文鱼籽>
<日式金柑帆立贝(六切刺身)>
金柑酸酸甜甜,帆立贝新鲜爽口,令人好开胃。
<金丼: 月见海胆三文鱼籽拖罗蓉>
<恋丼: 月见特厚烧牛舌三文鱼籽>
<西班牙猪肋条、月见鸡肉棒、厚烧牛舌心、严选松阪猪>