2025-02-04
平日喺荔枝角返工,成日喺午餐时间光顾咗 INN - I’m Not Nothing,呢间主打 fusion 西餐的餐厅,餐厅装潢充满古典优雅风格,白色为主调,配上大量花饰,令人感到舒服惬意。而且,每个角落都有靓位打卡,吸引区内好多港女嚟食饭打卡。🤩今日见到佢哋出左新menu,我同个同事迫不及待去试下,分别拣咗两个 lunch set。我选择咗全日早餐,全日早餐配料丰富,有烤蕃茄、香肠、烟肉、多士、炒滑蛋、磨菇、牛油果同沙律菜,真系无得输,呢个丰富又美味嘅全日早餐,每一啖都令人回味无穷。😋 同事选择咗慢煮鸡胸牛油果柠檬香醋沙律,呢个沙律用嘅酱汁酸酸甜甜,鸡胸肉即叫即制,爽口Juicy,牛油果又熟得啱啱好,每一啖都系一个味觉享受。🤤 我哋仲点咗两杯咖啡,一杯Cappuccino同一杯Flat White,两杯咖啡拉花都好靓,味道香浓☕。最后仲加左甜品tiramisu,口感细腻,咖啡味道同奶油融合得啱啱好!😋INN - I’m Not Nothing 📍 荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心2楼203号舖
INN - I’m Not Nothing
📍 荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心2楼203号舖