2021-03-05 1281 浏览
第一次去D2Place 原来商场入面咁快就行晒 咁就随心揾左一间多国菜试下😜见出面装修仲以为系泰国菜 原来仲有埋汉堡!🍔炸软壳蟹番茄汉堡 💰83汉堡有跟齐沙律同薯条 汉堡都算堆得好高😂软壳蟹最近系越来越hit 不过冇谂到可以摆埋落burger到😜好有新意🍔酷厨芝士蕃茄牛肉汉堡 💰78汉堡都系一样!不过睇个feel就唔系特别多汁 希望餐厅可以系芝士到落D功夫🤭🥘泰式青咖哩烩鸡饭 💰78呢个就真系十分推介啦!青咖哩冇谂到会咁多油 不过捞饭好正!入面会有一大旧菇 茄子同车厘茄 够晒健康🥸最值得赞嘅系佢D鸡肉 超级嫩而且份量劲多 我谂应该食左有十旧🤣🥔珍宝炸鱼薯条 💰78炸鱼薯条都系照样有沙律 呢个服务好正🧡而且鱼唔系淡而无味的 可以试下饮品选择唔算多~但系见到佢有红枣茶 听个名几养生 下次可以试下🤭btw环境好安静 好啱同屋企人或者frd gathering😆waiter都好好人 好好服务 几nice🧡最好笑系我地叫多左一个餐做外卖 跟著佢以为我地得两个人食咁多个餐🤣

🍔炸软壳蟹番茄汉堡 💰83

🍔酷厨芝士蕃茄牛肉汉堡 💰78