2021-12-13 122 浏览
今日去咗荔枝角见工,见完工就行咗阵D2 place, 之后就去揾嘢食,行过亿利工业大厦见到有间pizza店就试吓所有外卖有七折 餐厅里面有啲画,增添艺术气息Lunch时间有lunch set同Pizza set ,有饭有意粉有pizza仲有扒,任君选择,Pizza好多口味好吸引,不过我惊一个人食唔晒,最后就叫咗个蟹肉鲜菇意大利饭,跟餐有埋汤同埋嘢饮,仲可以加钱叫小食呢个系洋葱汤,好少系出面饮到,不过几重洋葱味,又几好饮蟹肉鲜菇意大利饭,配搭面包条,仲有芝士碎、菇同蟹肉捞埋一齐,好creamy, 唔错加钱叫咗个蒜香芝士鸡翼,有四只,蒜香味十足,仲有芝士碎,加埋又几夹,鸡翼热辣辣要趁热食,好香脆嘢饮方面就叫咗伯爵茶,冇咩特别买单百五蚊,惊讶自己又食得晒,食得好饱

所有外卖有七折

餐厅里面有啲画,增添艺术气息

呢个系洋葱汤,好少系出面饮到,不过几重洋葱味,又几好饮
嘢饮方面就叫咗伯爵茶,冇咩特别
买单百五蚊,惊讶自己又食得晒,食得好饱