2020-09-20
因为买左酒店嘅staycation套餐,附送酒店餐厅的二人中菜晚餐中菜晚餐原价200几蚊,呢个价钱酒店嚟讲都算相当便宜二人餐包两个小菜两碗饭,一碟油菜两碗汤同埋生果,一定会好饱电话落单之后廿分钟左右就送到,都相当快速,食物样貌都真系几唔错😛我地拣左密饯熊本黑豚似同向铃野菌豆腐锅其实初初以为黑豚肉系类似咕噜肉,无谂到原来系超厚切叉烧,个厚度真系有成4-5cm,啖啖肉啱晒所有食肉兽!虽然食多两块狼啲腻不过系真系相当抵食野菌向铃煲出真系好失望。。。个三个向铃其实系就咗舖上去淋汁,三个都系硬嘅。。。。勉强只可以食到出面个层😣😣😣油菜系炒芥兰,唔知点嫁每条都有花。。。虽然无芥兰嘅苦味但亦都无芥兰味,如果生菜或者菜心反而更稳阵,食左两条完全无味都唔系好食得落。。。生果蜜瓜系完全无味,但送嘅都无咩所谓整体嚟讲呢个价钱系真系几抵食,但菜品质素差嘢好大,差个啲可能茶记都好食好多。。。
中菜晚餐原价200几蚊,呢个价钱酒店嚟讲都算相当便宜
二人餐包两个小菜两碗饭,一碟油菜两碗汤同埋生果,一定会好饱
我地拣左密饯熊本黑豚似同向铃野菌豆腐锅
生果蜜瓜系完全无味,但送嘅都无咩所谓