从来越式牛肉很好吃,因为唔靭易咬,不过并不是间间都整得好食,今次呢个米纸卷做得不错~切半既时候,完全感受到佢有几足料~牛肉啦、萝卜丝、米粉、青瓜等,点埋个越南鱼露好正点!因为我钟意米纸的咬感所以包多几层无紧要,但喜欢皮薄的话应该会觉得呢个包得太多round太厚。春卷好味!不会太油腻,也很足料~加埋个大蚬汤一同品尝刚刀,汤很鲜甜,两者很夹牛油蒜蓉鸡翼,啲牛油呢?我只系食到炸蒜蓉鸡翼的味道⋯⋯主菜咖哩同焖牛腩都到火候,咖哩好多料喔~配个脆脆的法包确不错~呢碟野其实真心好食,因为我钟意食咕噜肉,而佢又用酸酸甜甜既汁去炒,所以我系食左好多粒架重点系,佢个牛一啲都唔靭!你知啦,我懒咬野⋯呢个配饭绝对一流!👍🏻粟米椰汁糯米
牛油蒜蓉鸡翼
牛油蒜蓉鸡翼,啲牛油呢?我只系食到炸蒜蓉鸡翼的味道⋯⋯
粟米椰汁糯米
午餐