2023-01-18 302 浏览
2023.01.01 brunch女友之前食过一次晚餐,觉得食物同服务都几好,所以拣咗呢一日嚟试吓个 brunch menu。不过⋯⋯呢一次我就觉得服务麻麻地lu,带会冇笑容兼语调麻麻,完全唔 welcome你咁😒 女友拣咗Egg Benedict Lover,系由猪肉丝同水煮蛋嘅组合,卖相同整体味道都算ok,但唔够热兼猪肉丝味道嘛嘛,失晒分!  我就大贪啲,拣香煎三文鱼伴椰菜花沙律,等咗好耐先到,好惊佢都系唔够热,好彩唔系,份量唔细㖞!味道都唔错,女友就话唔够味,对我嚟讲就ok,我反而觉得烧粟米冇乜味,麻麻地,其他都好味😋完成主菜,可以叫上咖啡了,我饮开 cappuccino女友就钟意 flat white,相比下,flat white 好饮啲,同埋唔知点解佢有块cookie,我个杯就冇,谂紧漏咗定咩,不过算啦,反正唔美味😂虽然今次未系感觉劲好,但都系好评嘅,因未去到一般嘅评价,同埋女友第一次食晚餐都系好感觉好嘅,我俩都系会再帮衬🙂
2023.01.01 brunch

Egg  benedict lover
香煎三文鱼伴椰菜花沙律
完成主菜,可以叫上咖啡了,我饮开 cappuccino
cappuccino
flat  white
2023-01-01
$248.5 (午餐)
flat  white