2019-07-25 101 浏览
系openrice见到呢一间 食肆 ,见到有好多好评,于是今日特登同埋朋友嚟试下, 入到店舖,感觉环境系干净。 服务方面:感觉侍应嘅态度都好有礼貌 ,店内大约有三至四个楼面落单 。霸王面卖点就系啲𩠌,有两只原只鲍鱼,有鲜味既广岛蚝,胶原十足既花胶同厚肉入味既花菇同带子!面底有多款选择,我地分别拣左幼面同油面,有一碗仲叫左沙爹汁,都几夹几正!蘑菇芝士鸡翼鸡翼皮皮好脆,食落口感好嫩滑,中间酿上蘑菇芝士芝士味浓厚,入口非常香滑!一君炸蛋金黄的色泽与酥脆的外观,无腻味之感,加上扑鼻而来的鹌鹑蛋香,真是让我们垂涎欲滴。鹌鹑蛋里头细嫩的质感,浓厚的蛋黄香,不用提味,单吃已很美味。

蘑菇芝士鸡翼

2019-07-21