2010-02-11
最近热爆openrice的华星冰室..今日终于可以相约朋友到此一试喇!!lunch hour时,lee度已经有好多人排队...为免排得太耐..我地决定2pm先去食..一去到就有得坐喇!!三个人..叫左2份常餐+1个奶油猪仔包~为左一尝"北海道特选3.6牛乳"的口感..餐饮我叫了平常好少会叫的热奶茶..lee度的炒蛋..讲真..都系澳牛比佢好点..不过都好好味..好滑^o^奶油猪仔包..好味..但可以再脆d点..加上多d奶油会更正!!热奶茶..都算滑..难得我饮去茶餐厅的奶茶后..没有作呕的感觉..而且我只落了一匙糖..已经能满足我对「甜」的欲望!!难道这就是3.6牛乳的威力??仲有仲有..lee度d service比澳牛好n倍..平时澳牛由坐低到食完..15分钟就要KO哂..lee度..我地坐左45 mins..都冇人赶我地走..d伙记仲好主动咁帮我地收碟..very good la!!顺带一提..我留意到果度的吊扇的中间位..都有华星的logo ga!!设计都几细心..唔错!!当然要细心的人先睇到la~haha^o^~虽然食物比澳牛差少少..但我会再来试的..好钟意lee度的怀旧fe
今日终于可以相约朋友到此一试喇!!
lunch hour时,lee度已经有好多人排队...
三个人..叫左2份常餐+1个奶油猪仔包~
而且我只落了一匙糖..已经能满足我对「甜」的欲望!!
难道这就是3.6牛乳的威力??
仲有仲有..lee度d service比澳牛好n倍..
平时澳牛由坐低到食完..15分钟就要KO哂..
lee度..我地坐左45 mins..都冇人赶我地走..
d伙记仲好主动咁帮我地收碟..very good la!!
虽然食物比澳牛差少少..但我会再来试的..好钟意lee度的怀旧feel呢..