快乐蜂 Jollibee📍天水围天瑞路77号天泽商场1楼115A-B号舖今日屋企大部份人都有节目,得我同妈咪晚餐无着落,难得佢今日可以做返次「无饭主妇」,当然要到附近嘅商场揾吓有咩好食啦。米线、寿司、西餐最近我都食唔少啦,反而少咗食快餐,喺商场行咗几个圈,发现从来都未食过开咗好一段时间嘅Jollibee,所以决定今晚同妈咪一齐试一试。 💰$49C4 2件乐脆鸡配蘑菇饭 🍗第一次食,当然要叫啲经典嘢,我拣咗两件原味乐脆鸡配招牌蘑菇饭,两件炸鸡揸得金黄香脆,重点系望落无一丁点油腻感。鸡肉入口滑嫩多汁,点埋gravy食简直滋味无穷,碰巧遇上店员刚刚炸起炸鸡,食到最热辣辣、脆卜卜嘅人气乐脆鸡,非常lucky!蘑菇饭味道有啲惊喜,可能为配合菲律宾国民饮食习惯,蘑菇饭食落咸中带少少甜,有好浓嘅胡椒香味,每片蘑菇都大片厚肉,配炸鸡食绝对系最佳配搭! 💰$49C2 2件乐脆鸡配指定美食 🍗指定美食有四款选择,包括细薯条、薯蓉、粟米或白饭。闻说Jollibee嘅薯条同炸鸡一样好食,第一次食嘅我又点可以错过!幼薯条即点即炸,金黄色非常吸引,外脆内软,唔会过硬!配选辣味乐脆鸡,脆皮同微辣滑鸡肉相当夹,唔洗额
快乐蜂 Jollibee
📍天水围天瑞路77号天泽商场1楼115A-B号舖

[价钱 Price]
💰$49
C4 2件乐脆鸡配蘑菇饭 🍗

[价钱 Price]
💰$49
C2 2件乐脆鸡配指定美食 🍗
指定美食有四款选择,包括细薯条、薯蓉、粟米或白饭。闻说Jollibee嘅薯条同炸鸡一样好食,第一次食嘅我又点可以错过!幼薯条即点即炸,金黄色非常吸引,外脆内软,唔会过硬!配选辣味乐脆鸡,脆皮同微辣滑鸡肉相当夹,唔洗额外点gravy都已经好好食!

我最欣赏Jollibee提供汽水以外多款饮品选择,适合唔同人嘅口味,而且好多款都唔需要额外加钱,呢一点真系好抵赞!