餐厅: 大家樂
资讯:

2008-07-02 17 浏览
今日假期, 天气好, 同父母北上饮餐茶, 行行东门回来. 想了一想美孚食乜, 落车就脚, 又有Cash Voucher, 就地大乐.我先回家把东西放下, 回来两老已点好, 他们要食的. 龙脷鱼块, 同什么鱼唇.自己到, 再去叫多一个想食好耐的猪软骨拉面.大家食饭中, 亦与对面百老汇既大乐做对比. 什么鱼唇, 有咸菜佯底, 阿妈就觉得比较咸阿爸对其龙脷鱼块冇Comment我的猪软骨拉面, 拉面好明显仲系一饼未散哂, 但味道OK, 父母叫了例汤而唔饮个猪骨汤了.只饮了个栗米鸡汤, 觉得非常清甜, 没有味精, 全晚最好呢个.质素同服务, 好明显不及对面百老汇既大乐.

自己到, 再去叫多一个想食好耐的猪软骨拉面.

阿爸对其龙脷鱼块冇Comment

质素同服务, 好明显不及对面百老汇既大乐.