2022-08-25 861 浏览
今日8号风球一早落左,开心🥳咁放假既我就当然出去行下,食返d好野慰劳一下平日返工咁辛苦嘅自己,哈哈😆其实都系借口去左中环行街,但又担心出边落雨所以都系决定喺IFC入面揾食,行到DALLOYAU见到个杏仁牛角包好吸引所以就决定坐系到食🥐🥐🥐🥐🍵🍵🍵🍵环境都可以啦,系IFC入面都有background music,唔会差得去边,开放式可以比行过既人睇下你食紧d咩,可能可以帮佢哋吸引下d人,櫈都几舒服咁叫左杯鲜奶抹茶,好香抹茶,够滑,跟住就食物黎到,牛角包系热辣辣,仲好香添,急不及待嘅我好快就动刀,唔好比佢冻左,一刀落去点知有意外嘅惊喜,原来佢系杏仁流心牛角包黎架,食完个包同饮品就已经好饱,好滞,今晚晚餐都唔洗食啦,可以悭返一餐嘅钱😂仲有要提提大家呢度系有最低消费😂😂及加一服务费😂
🥐🥐🥐🥐🍵🍵🍵🍵
仲有要提提大家