2024-06-08
📍Brava Java Coffee ⭐️葡萄牙风Cafe好睇又好食好认同呢一句「明明可以靠脸,却偏偏要靠实力」🤣我本身我真系以为呢一间只系靓靓打卡cafe~佢嘅环境固然是冇得弹,好似入咗去异国咁!嘢饮同嘢食意想不到地好😋放假同朋友黎chill下真系一流!✨ BRAVA BRUNCHIN $138 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻烟三文鱼|牛油果| 焗豆|炒蛋|大啡菇|香草薯粒|蕃茄|贝果All day breakfast其实真系点整都差唔多,但系佢真系好食过人少少!特别系个bagel,超级烟靭🤤✨ Lasagna $118👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我本来就好钟意食肉酱千层面,仲要佢个千层面层次好足,芝士拉丝😍好正!✨ 开心果巴斯克芝士蛋糕 $78 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻作为开心果迷又点可以唔试!一试就爱上😍开心果味系偏浓,而且唔算好甜,劲中意!我就系钟意食甜品,又唔钟意食好甜,但又要浓嘅麻烦女人!就连唔可以食甜野嘅朋友,都忍唔住食咗几啖😚✨ Matcha Latte $42 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻边个话唔饮咖啡就冇拉花!matcha latte拉得超靓🤩而且佢嘅抹茶味偏浓,唔系好甜~超级中我口味☺️✨ Peach Tea $
✨ Lasagna $118👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 开心果巴斯克芝士蛋糕 $78 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ Matcha Latte $42 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ Peach Tea $42 👍🏻👍🏻👍🏻
朋友点嘅,好香嘅peach tea☺️
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)