2013-05-01
午餐选择非常多,价钱中上线有个128SET 已经有好多选择,饭可选葱吞拿鱼丼,滑蛋猪扒丼,亲子丼等小食有炸鸡或唔记得系咩......又有鲭鱼或唔记得系咩......再配前菜,乌冬,汤,茶碗蒸真系128都几抵食,你当每样都系30-40,质素都系中上咁既数量选择再加埋质素,个价钱系值既前菜系冷意粉混沙律酱加蔬菜,未食过冷意粉当前菜,几得意茶碗蒸-通常都系碗底加左白果,但加白果我觉得有种苦涩味同茶碗蒸既上汤蛋味唔Match呢度碗底系加左百合,微甜溶入口中,同上汤蛋好match鲭鱼....128o个次系ok,有次我黎单点鲭鱼set,咸到我训左系度。。。南蛮炸鸡-他他汁加炸鸡,上台系已经冻冻地,或者热的话会把他他汁变做水同油,个味就麻麻又酸又甜,系咕噜肉就热上。。。鸡都几滑葱吞拿鱼丼-呢个值得推介一下,只生蛋汁加埋o的肥拖罗蓉,入口非常滑滑得黎唔系O个种核凸口感,味道唔腥,其实我食Doraya 都觉得有O的腥同口感滑核凸但呢度碗葱吞拿鱼丼可以再帮衬!
有个128SET 已经有好多选择,
饭可选葱吞拿鱼丼,滑蛋猪扒丼,亲子丼等
小食有炸鸡或唔记得系咩......
又有鲭鱼或唔记得系咩......
再配前菜,乌冬,汤,茶碗蒸
真系128都几抵食,你当每样都系30-40,质素都系中上
咁既数量选择再加埋质素,个价钱系值既 前菜系冷意粉混沙律酱加蔬菜,未食过冷意粉当前菜,几得意
呢度碗底系加左百合,微甜溶入口中,同上汤蛋好match
个味就麻麻又酸又甜,系咕噜肉就热上。。。鸡都几滑
但呢度碗葱吞拿鱼丼可以再帮衬!