味道∶🌟🌟🌟🌟环境∶/抵食∶🌟🌟🌟仲记得呢间芝士捞乌冬由我小学𠮶时已经存在🤣咁多年嚟都可以系葵广屹立不倒,而且生意都唔错,证明肯定有啲料到。今日突然间好想食佢,一于心动不如行动😋今次叫左粟米蟹柳芝士捞乌冬 $ 31,个人觉得作为一个扫街小食,价钱系唔算特别平嘅,不过质素对得起价钱。芝士酱同十年前一样味🤣🤣无稀释到,酱嘅份量都无少,呢样抵赞嘅,乌冬系当当𠮶只用嚟炒嘅乌冬,不过同芝士酱捞埋,又无乜违和感。除左芝士酱之外,我觉得呢个捞乌冬嘅另一个灵魂在于粟米粒🌽🌽,奶香微咸嘅芝士🧀混合多汁甜粟米,解滞之余又多一重口味,坚好食。至于蟹柳就正常,无乜特别。整体嚟讲好食嘅,同以前嘅味道差不多,无偷工减料,不过食完一个都有啲滞,建议两个人share,然后可以再去扫其他野食就啱啱好😋

味道∶🌟🌟🌟🌟
环境∶/