2023-08-22 62 浏览
葵广人气甜品店😆见到好多人排队😍店舖主打我至爱既牛角包窝夫,而且仲有超多唔同既味道😆我同朋友都简左一阵🤪除左牛角包窝夫外,仲有酥皮鲷鱼烧、泡芙、爆炸糖芭菲同埋饮品😋由于系即叫即整所以都要等一阵,但系整出黎热辣辣超脆超好食😍

✨榛子朱古力
首先系窝夫底系超脆超有牛油香~而且有个靓靓盒装住打卡都好靓!讲返味道,超浓郁既朱古力😋而且唔甜,所以加埋唔会太油👍🏻好食🤤

✨花生奶酱依个都好有惊喜!入面有浓浓的花生酱,食落去真系好似奶酱多咁😆同埋个窝夫又几夹🤣🤣🤣✨苹果忌廉芝士苹果酱酸酸地正好中和返忌廉芝士既油腻感😜好食😛

✨烤芝士布甸
依个系食落去咸咸甜甜几特别!咸咸既芝士同布甸几种唔同味道加埋去窝夫到都几特别😗

✨焙茶珍珠爆炸糖芭菲
比较特别系佢加左爆炸糖,有几种口感都几好食!如果焙茶味再浓郁D就更加好啦👍🏻

✨美禄恐龙黑糖珍珠牛乳
不嬲都好钟意美禄恐龙😍今次加埋黑糖珍珠同牛奶我又觉得几唔错!饮落去唔会太甜,珍珠亦煮得岩岩好🤪

📍绊 1/2 Sweet

✨美禄恐龙黑糖珍珠牛乳

📍绊 1/2 Sweet
葵芳葵富路11号葵涌广场2楼C97A号舖
2023-08-11
$30 (其他)