2023-04-03 43 浏览
葵广不只多嘢食,原来附近仲有好正嘅猫cafe!✔️葵广 叹杯猫茶 小食店既野食可以带去猫猫cafe;路程只需5分钟;Cp值极高;猫cafe收入拨作支援救援浪浪用途✔️葵广 叹杯猫茶 有超多特色小食和饮品选择,做人最紧要有选择✔️超推介 九寸玉棒的蕉思暮想,脆脆春卷嘅外皮淋上朱古力酱,最震撼系咬一口春卷感受隐藏嘅香蕉蓉爆香兼爆馅✔️爆汁小龙包又是惊喜之选,细细粒似手指头外表超可爱,脆炸更是少见,一口全粒放入口,细细粒都竟然系啖啖肉,好癫✔️丝袜奶茶配黑白珍珠 vs 朱古力Oreo鲜忌廉脆脆,我比较喜欢丝袜奶茶配黑白珍珠 ,招牌饮品果然系招牌饮品,呢杯嘢简直系港台美食嘅融和✔️离开葵广行去 叹杯猫茶 猫cafe 都好近,天桥过天桥大约5分钟就到工厦✔️好多猫!真系好多猫!全部都系猫!10只?20只?30只?总之就好多!✔️工厦地方唔细,开扬宽敞,感觉到猫猫们都很舒适✔️猫猫都好活泼愿意亲近人,摸摸绝对无难度✔️唔只摸摸,猫猫更加喺猫树上跳来跳去,追抓猫捧,人同猫都乐在其中✔️不论 住附近 或者 去开葵芳 或者 专登 嚟玩 都非常推介
葵广不只多嘢食,原来附近仲有好正嘅猫cafe!

✔️工厦地方唔细,开扬宽敞,感觉到猫猫们都很舒适
✔️猫猫都好活泼愿意亲近人,摸摸绝对无难度