2021-11-07
【葵芳大份扒类西餐厅🍴】/////经过葵涌广场就会去到葵芳汇大厦 地下都有几间小食店 搭lift上2楼转右就会见到呢间行工业风 环境昏暗嘅西餐厅💃🏻座位以卡位为主 坐得几舒服 Dinner set系超大份🤤冷气比较大 啲嘢食上枱打个靓卡就要开餐了🤧.👉🏻泰式烧香茅鸡扒//以色列番石榴//青瓜杂菜沙律🥗 ($128)简左凯撒沙律汁 甜甜地同个沙律几夹好中意个鸡扒🥰香得嚟又有淡淡柠檬味!!一丝丝嘅芝士铺系沙律面 份量太多😵💫番石榴酸酸地几好食 沙律菜番茄仔都新鲜~.👉🏻炭烧美国猪肉眼扒配烧菠萝🍍 ($145)猪肉眼扒个size真系好似餐牌形容巨形厚切‼️猪肉味重 肉质好软腍 但有啲位腍到唔似食紧肉意粉软硬适中 有少少油香jeng arr😋配菜沙律都ok 觉得配竹笋𠮶类会更夹.👉🏻西柚柠檬梳打 (跟餐半价+$21)呢杯饮品配搭有惊喜㖞😛西柚配柠檬甜酸组合清爽 解食物腻度且易入口.⬇️我地+$20转左套餐 有红萝卜餐汤 提子餐包 饮品 餐汤一般 质感杰杰地 有红萝卜同南瓜味😮💨餐包就要赞下 热辣辣都好软熟(´▽`)—————📍Brilliant Cooking (葵涌) 葵涌兴芳路208号葵芳
/////
简左凯撒沙律汁 甜甜地同个沙律几夹
好中意个鸡扒🥰香得嚟又有淡淡柠檬味!!
一丝丝嘅芝士铺系沙律面 份量太多😵💫
番石榴酸酸地几好食 沙律菜番茄仔都新鲜~
👉🏻炭烧美国猪肉眼扒配烧菠萝🍍 ($145)
猪肉眼扒个size真系好似餐牌形容巨形厚切‼️
猪肉味重 肉质好软腍 但有啲位腍到唔似食紧肉
意粉软硬适中 有少少油香jeng arr😋
配菜沙律都ok 觉得配竹笋𠮶类会更夹
👉🏻西柚柠檬梳打 (跟餐半价+$21)
呢杯饮品配搭有惊喜㖞😛
西柚配柠檬甜酸组合清爽 解食物腻度且易入口
—————
📍Brilliant Cooking (葵涌)
葵涌兴芳路208号葵芳汇2楼201号舖