2022-11-02
《好味饺子店》长沙湾人气饺子店「好味饺子店」系葵芳嘅新店,我地夜晚8点零去到,都仲系坐满人,本来想叫白菜肉饺,但就已经卖晒啦🫣煎韮菜肉饺 6只($37)煎饺形状比较特别,系扁身啲嘅,外皮煎到脆卜卜,好香口😋 咬落好juicy,韮菜比例比较多粟米肉汤饺 6只 ($37)+ 面 (+$9)汤饺就拣咗粟米肉饺,个汤系野葛菜生鱼猪骨汤,比较清淡,饺子好大粒肉馅好足料,胀卜卜,钟意佢个饺子皮比较薄👍🏻仲有得买生饺返屋企自己煮,几时想食都食到啦😙《好味饺子- 葵芳分店》📍葵芳礼芳街15号葵福大厦地下8号舖🚶🏻♀️葵芳站D岀口,步行5分钟#hongkong #hongkongfoodie #hkfood #hkeats #852food #852foodie #kwaifong #葵芳 #葵芳美食 #葵芳好去处 #饺子#好味饺子店 #美食 #香港美食
《好味饺子店》
煎韮菜肉饺 6只($37)
粟米肉汤饺 6只 ($37)+ 面 (+$9)
仲有得买生饺返屋企自己煮,几时想食都食到啦😙
《好味饺子- 葵芳分店》
📍葵芳礼芳街15号葵福大厦地下8号舖