2017-10-07 4759 浏览
今次呢间小店系阿sir介绍既,估唔到又几正㖞,主打西餐但又有生蚝刺身食,选择多价钱唔贵,地点隐闭但客似云来,平日都全场爆满架,要食好西就记住订位喇牡蛎虾剌身 $28😋😋😋😋售完即止架,$28两只几抵食,虽然唔算肥美,但又新鲜又甜,卖相仲好精美添三文鱼多士 (FB打咭送)😋😋😋😋好慷慨呀,唔好以为送嘅就无好嘢,有配菜又有卖相,一d都唔hea架,沙津菜用上黑醋,好fresh好开胃,烟三文鱼好大块又有油香,大家千祈唔好错过呀蘑菇鸡柳意大利饭并软壳蟹 $98😋😋😋😋饭有咬口又唔太硬,水准之作,鸡柳好滑但如果细件少少会方便食d,软壳蟹炸得香脆可口略有膏,最惊喜系饭底藏有一只大啡菇,超like😍德国咸猪手套餐 $188 (跟汤、沙律、主菜、饮品、甜品)😋😋😋😋😋甘笋汤超好味,完全无草青味,分得半碗唔够喉呀沙律用千岛酱汁好开胃,菜好新鲜虽然咸猪手系卤水唔系炸,但同样吸引架,上枱真系"哗"咗一声,因为整份猪手好巨,无论猪手定薯角,我觉得卖点系落响猪皮同酱汁度,首先厨师预先切好晒d肉再砌返个型,呢点超贴心超赞👍🏻,肉做到好腍身唔干完全无黐牙,再连埋超肥美既皮一齐点黑椒汁食,真系超满足,因为份量太大,打包

牡蛎虾剌身 $28😋😋😋😋

三文鱼多士 (FB打咭送)😋😋😋😋

蘑菇鸡柳意大利饭并软壳蟹 $98😋😋😋😋

甘笋汤超好味,完全无草青味,分得半碗唔够喉呀
沙律用千岛酱汁好开胃,菜好新鲜
,因为份量太大,打包咗半份返屋企食,留返第二日食都仲好食呀
甜品系什果布甸,好香好滑甜度啱啱好

后记:价格亲民,食物有水准卖相又靓,性价比高。

两人共消费:$320
2017-10-04