2022-09-26 691 浏览
约咗肥妹去葵芳,我早到咗所以上网就睇吓葵芳附近有无d特式cafe俾我坐住等.竟然俾我揾到呢间好特别嘅绿色cafe @Timecoffee,网上面见到D相都几靓,好啦,趁有时间就行过去试吓啦! 小店位置有点隐蔽,系学校区和旧街舖附近,不过位置系街上的转角位,而且店舖外面墙油上树绿色,系一条旧舖林立嘅街上( 小店隔离有间五金舖)就显得好突出 店舖小小,坐位不多,有bar 枱位,而巷上亦有长櫈,menu都几丰富,又有多款特式咖啡饮品,不同种类嘅既Bagel,轻食为主 🔮绿色系小店嘅signature colour,所以我就叫咁杯绿色饮品,Matcha Latte,🍵抹茶味浓,奶香滑!Good! 🔮Salmon Bagel 🥯 Bagel 外面烟靱,里面软绵,夹住烟三文鱼和蕃茄生菜,食落感觉好清新 配埋小店环境,真系有种好fresh既感觉

店舖小小,坐位不多,有bar 枱位,而巷上亦有长櫈,

🔮Salmon Bagel 🥯
配埋小店环境,真系有种好fresh既感觉
2022-07-16