2021-10-22 47 浏览
两个人撑下枱脚系我最enjoy嘅moment呀😌今次近近地系葵芳食个晚餐~又估唔到几高质㖞!!.📍Brilliant Cooking.Set Dinner For 2 ($398)👫🏻🥣牛肝菌忌廉汤配餐包 - 个汤拉埋花好靓😆香浓菇汤,好creamy好好饮~餐包好得!!一个芝麻味一个蜜糖麦包,好有卖飞佛嘅黑糖麦包影子呀😍😍🍅一口什绵拼盘 (+$50) - 好精致嘅摆盘,上到枱先倒啲水落去啲干冰度令到有烟雾感,成件事好靓🥰拼盘有挪威烟三文鱼芒果球、大虾青木瓜米纸卷、香煎刺身带子配蟹籽同焦糖车厘茄~最惊喜系个车厘茄,脆皮焦糖包住车厘茄,口感好特别似冰糖葫芦咁😆🍚阿拉斯加蟹肉,日本象拔蚌&蟹籽配鲜蟹膏忌廉汁意大利饭 - 我最欣赏嘅risotto除左creamy口感,要多配料同饭粒啱啱好唔好太淋又唔好太硬😋呢碟满足到我呀!!劲多配料仲要好鲜~~正呀🥩炭烧美国肯琼香料”巨大厚切”猪肉眼扒配烧菠萝 + 紫菜粉薯条 - 猪扒劲淋劲juicy!!!完全唔会觉得干~配埋烧菠萝一齐食系好好味嫁原来😌跟餐仲有餐饮(冻/热 柠檬水、柠檬茶),完美作结💯
📍Brilliant Cooking

Set Dinner For 2 ($398)👫🏻

跟餐仲有餐饮(冻/热 柠檬水、柠檬茶),完美作结💯