2023-08-03
琴日放假,好懒唔想煮饭,咪同屋企人揾到呢间餐厅,老公都好中意食拉面,所以我地就入左去。见到餐厅既环境都好干净,而且好多日式风情既装修,犹如去左日本甘,感觉不错。今日既menu:日式饺子🌟🌟秋葵酿虾胶炸串💯💯💯真熬鸡白汤❤️🔥❤️豚肉,鸭肉,鸡肉,酱油溏心蛋。花雕醉鸡汤🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(鸡肉,鸭肉,酱油糖心蛋)日式饺子🌟🌟 非常惹味🔥,价钱合理,份量足够,好抵食。秋葵酿虾胶炸串💯💯💯 新鲜有趣既食法,我都系第一次食~好正好吸引😍真熬鸡白汤❤️🔥好足料,入面有豚肉,鸭肉,鸡肉,酱油溏心蛋。最后一个系花雕醉鸡汤🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻配料有鸡肉,鸭肉,酱油糖心蛋,好钟意个鸡肉猪肉鲜嫩可口,爽滑,唔会好肥。汤头好fresh好鲜甜味。呢度交通都方便,搭巴士or mtr其实都得,跟住google map行过来都唔算偏僻。欢迎大家来支持下小店。
今日既menu: 日式饺子🌟🌟秋葵酿虾胶炸串💯💯💯
(鸡肉,鸭肉,酱油糖心蛋) 日式饺子🌟🌟 非常惹味🔥,价钱合理,份量足够,好抵食。秋葵酿虾胶炸串💯💯💯 新鲜有趣既食法,我都系第一次食~好正好吸引😍真熬鸡白汤❤️🔥好足料,入面有豚肉,鸭肉,鸡肉,酱油溏心蛋。最后一个系花雕醉鸡汤🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻配料有鸡肉,鸭肉,酱油糖心蛋,好钟意个鸡肉猪肉鲜嫩可口,爽滑,唔会好肥。汤头好fresh好鲜甜味。