4天前 0 浏览
想同重要朋友系葵芳揾食,search 下见到呢间pantry 好岩!二话不说就决定食佢啦!餐厅地方好大,位置坐得舒服,食物都好多种类,最期待食佢个pancake 😎😎我地叫左个set lunch ,有沙律/餐汤、主菜同饮品烧西冷牛扒配烧薯仔&烧汁沙律新鲜,沙律醋酸酸地,好开胃!西冷牛扒超正!!卖相好得,煎得好靓!份量唔少,大块!望见都流口水🤣🤣🤤🤤切开颜色好靓既粉红色,食落好稔、有牛肉味。少少油脂痴住,咬落好juicy!另外叫左个新鲜海胆,煎带子蟹肉忌廉意粉🍝成条海胆,好新鲜!好creamy!带子大大粒,煎到刚刚好熟,好味!意粉酱汁好浓,好多蟹肉,重海胆味!万聚期待既cream brûlée pancake!!佢有好多种口味选择,总有一款岩你!面头系好丰富既云尼拿吉士酱同焦糖脆,好香浓!切开里面系好松软既蛋糕,唔会得空气,好似食紧海棉甘,好好食!最后要推介大家一定要饮呢个薄荷奶昔!超级好饮!质感好似饮雪糕甘,奶昔好香薄荷味,中间有好多薄小片既朱古力,两者好夹!今餐同朋友都好满意,会encore!!

我地叫左个set lunch ,有沙律/餐汤、主菜同饮品

烧西冷牛扒配烧薯仔&烧汁

沙律新鲜,沙律醋酸酸地,好开胃!

西冷牛扒超正!!
卖相好得,煎得好靓!份量唔少,大块!望见都流口水🤣🤣🤤🤤

另外叫左个新鲜海胆,煎带子蟹肉忌廉意粉🍝
成条海胆,好新鲜!好creamy!

带子大大粒,煎到刚刚好熟,好味!
意粉酱汁好浓,好多蟹肉,重海胆味!

万聚期待既cream brûlée pancake!!
佢有好多种口味选择,总有一款岩你!

面头系好丰富既云尼拿吉士酱同焦糖脆,好香浓!

最后要推介大家一定要饮呢个薄荷奶昔!超级好饮!

今餐同朋友都好满意,会encore!!