2021-07-02 836 浏览
忙完exam终于有时候开po了😙积埋积埋原来已经食过好多餐厅 当中有新有旧 其中呢间系好耐以前嗌过外卖食拌饭 但系我地今次全部试炸鸡😙🍗韩风香葱炸鸡💰144见到呢间有比较特别嘅香葱口味我地就决定食呢个!由于外卖员送左第二单先 所以到我地已经变冻同埋皮都软晒😓上面铺满一层香葱 但系入面其实冇乜葱味🤣炸鸡肉腌得偏咸但系好够味 而且入面汁水够多 下面会有小小甜味 应该系葱嘅效果 搣左D皮食都算唔错👏🏻仲会有两旧炸年糕🍗招牌甜酸鸡💰67钟意食无骨鸡一定要试呢个!其实就系无骨炸鸡裹埋甜辣酱 而且超级入味 入面仲有两旧甜辣味嘅年糕!好啱唔钟意骨嘅人😍🥠原味辣炒年糕💰67全部都系年糕!年糕软糯咬口好好 而且同汁超级融合😙份量都超级多好饱肚🤣好好好推荐!整体来讲呢间韩国嘢质素都唔错 而且价钱唔贵份量亦可以!适合做外卖首选😹

🍗韩风香葱炸鸡
💰144

🍗招牌甜酸鸡
💰67

🥠原味辣炒年糕
💰67

2021-06-20
60 分钟 (外卖送餐)
  • 原味辣味炒年糕
  • 招牌甜酸鸡