2017-12-21 249 浏览
奥海城有小丸子圣诞deco💓 同朋友决定顺便系度食埋个圣诞大餐🎄 见到呢间个名好特别 专系食蒜 好钟意食蒜嘅佢地就拉左我入去💁🏼呢间餐厅几有圣诞气氛 加埋黄色嘅灯光 几浪漫❤️必食推介💓 Crab & Lobster Pasta 好足料嘅蟹肉同龙虾 淡淡都食到 而且同香滑浓郁嘅忌廉汁好夹🤤 蒜味唔突出 反而食到海鲜嘅鲜味 真心好食😭👍必食推介💓 Garlic Steak@ US beef 系炸蒜山呀😆 薄薄一小片炸蒜 食落似薯片 内里收埋5 成熟嘅牛扒 牛排厚切而且肉嫩 内里juicy 配合埋炸蒜 令口感好丰富☺️Garlic Snowing Pizza🍕 即场洒上芝士 营造落雪嘅感觉😆 薄薄香脆嘅pizza 配合菠萝 芝士 鲜虾 同埋炸蒜 清新得黎食到好脆卜卜嘅口感 好味🤤蒜香卡邦尼意粉特别钟意好creamy 好重奶香味嘅汁 加上少许炸蒜 令味道更香 朋友话系食过最好食嘅卡邦尼之一😍Garlic Sizzling Rice 铁板韩式牛油饭 里面有鱼籽 烟肉 粒粒珍珠饭 好足料 够饱肚 唔错😋蒜之甜品💓 Garlic and banana Nutella Pizza 估唔到蒜都可以做甜品!

呢间餐厅几有圣诞气氛 加埋黄色嘅灯光 几浪漫❤️

蒜香卡邦尼意粉

蒜香卡邦尼

Garlic Sizzling Rice

Garlic  Sizzling Rice

估唔到蒜都可以做甜品! 薄薄香脆嘅pizza 上面都系香蕉同经过腌制嘅蒜 配合果仁 同埋冻冰冰嘅云呢拿雪糕 口感丰富 值得一试😌
Garlic  and  Banana  Nurella  Pizza

食完好饱 好满足 估唔到原来蒜都可以整得好好食😝

2017-12-16