父亲节当日屋企冇煮饭,爸爸想食KFC,就嗌左新出的蒜蓉包鸡派对餐,仲要有买一送一的优惠。当然懒得出街的我地就紧系嗌外卖送上门啦! ⦁蒜蓉包鸡派对餐(买一送一)$238入面已经包左6件蒜蓉包爆脆鸡、2客辣汁蘑菇饭 (大) ,而跟餐另外拣了香辣脆鸡、狂惹香烧鸡、格格脆薯块(大)、马铃薯蓉、巴辣香鸡翼,以及6罐汽水。 ⦁9件上校鸡宝配酱 $32 总结,蒜蓉包味的炸鸡都几香,外卖到左都唔会淋,keep住酥脆,蒜蓉包味的酱劲香,有种食紧蒜蓉包的感觉,好新鲜。其次要力赞KFC的鸡宝,好食过M记果款,肉质唔实有咬口,配上的酱汁酸酸甜甜好开胃。 用了KFC外卖app下单,方便又快捷,还可以拣时间送上门,黎到仲要热辣辣同脆卜卜。想睇更多分享 欢迎follow lnstagram @sa.foodie.lt

⦁蒜蓉包鸡派对餐(买一送一)$238

⦁9件上校鸡宝配酱 $32