2019-05-29
有事要过黎蓝地呢边,又有啲想食日本野,就沿住条大路慢慢行,终于揾到呢间日本野位置系比较偏咗啲,我谂都真系要识揾食先识黎食啦!不过见佢嘅menu都好多元化,有哂我地想食嘅野,所以就入咗去食啦侍应推荐2人前俾我地,话好抵食㖞!268有饭有寿司有串烧,的确系唔错嘅!跟餐嘅梳打比我地想像中好饮,唔系药水味份量啱啱好,够哂开胃!好搞笑🤣🤣呢间舖系上咗炒饭先但系为咗有肚食多啲野,碟饭都系留到最黎先食,但系呢个饭调味唔错,唔会太咸,劲饱嘅状态下都食哂咁济。牛油果软壳蟹卷份量十足如果软壳蟹调味好啲就更好啦,因为食落偏淡寿司八点盛非常唔错!每件寿司都好的骰,但系食哂8款梗系唔可以太大旧饭啦,呢个size啱啱好!食材好新鲜,点到即止嘅感觉好好呢间铺嘅串烧真系非常不错!烧到外脆内嫩唯一美到不足系咸咗少少牛舌好味食材一定好高质,爽口!牛味浓!调味完美烧白鳝好特别呀!烧到外皮超脆!肉仲系又嫩又多汁,好正呀烧油甘鱼鲛又系好特别!明明已经嗌咗好多野都想试下 油甘鱼鱼味比较甜又冇咁腻!正!埋单513,食咗3个人嘅份量,哈哈都几抵!
白桃园梳打/巨峰梳打
跟餐嘅梳打比我地想像中好饮,唔系药水味
蟹籽沙律
份量啱啱好,够哂开胃!
鳗鱼炒饭
好搞笑🤣🤣呢间舖系上咗炒饭先
牛油果软壳蟹卷
寿司八点盛
盐烧鸡翼
烧牛舌
牛舌好味食材一定好高质,爽口!牛味浓!调味完美
烧白鳝
烧白鳝好特别呀!烧到外皮超脆!肉仲系又嫩又多汁,好正呀
烧油甘鱼鲛
烧油甘鱼鲛
埋单513,食咗3个人嘅份量,哈哈都几抵!