2022-07-30 995 浏览
嚟开观塘想揾间餐厅食早餐,咁就嚟咗呢间试喇~非常之有惊喜!🔸魔鬼奶油多 $29佢系由烘咗底嘅薄多士夹住冇烘底嘅牛油方包,表层再洒上满满嘅阿华田粉组成!外层香脆,内里松软,一咬除咗食到浓浓嘅阿华田味,仲会食到啲牛油香味,钟意食甜嘅朋友点埋炼奶仲满足!🔸 葱花蛋治烘底 $29葱花蛋治都系薄多士嘅变奏版!由烘得金黄香脆嘅薄多士,夹住软熟嘅白面包同葱花炒蛋组成~葱花份量多而且炒得好香,炒蛋好滑,同香喷喷嘅葱花劲夹!所有嘢都好平衡好好食!而且多士够薄,就算夹咗厚厚嘅炒蛋都唔会太厚,女仔食起上嚟都唔会好论尽~🔸柱侯牛腩乌冬 $37柱侯牛腩够稔而且好入味,除咗牛腩仲有牛筋~份量都多!至于乌冬就不过不失啦~呢间小店茶餐厅唔多起眼,细细间又冇招牌,不过胜在好多特色嘢食系出面冇乜见过!而且重点系好食又唔贵!另外想提嘅系餐厅老板真系好nice! 一入门口佢就同我哋打招呼好似当我哋熟客咁(但我系第一次嚟试下),其他侍应姐姐都好友善!亦见到老板同其他食客都有讲有笑,好有人情味架呢😆仲有好多特色嘢食都好有兴趣!下次嚟开观塘一定会再嚟食!😆👍🏻
嚟开观塘想揾间餐厅食早餐,咁就嚟咗呢间试喇~非常之有惊喜!

🔸魔鬼奶油多 $29

🔸 葱花蛋治烘底 $29
葱花蛋治都系薄多士嘅变奏版!

🔸柱侯牛腩乌冬 $37
柱侯牛腩够稔而且好入味,除咗牛腩仲有牛筋~份量都多!
至于乌冬就不过不失啦~

2022-07-30
早餐