2023-08-18
//< 茶救星球蔬果茶 >呢间饮品店比起其他柠檬茶店特别,就系将蔬菜混合饮品当中🥬🥤平日都人气满满,好多人排队~————————————- 苦瓜柠檬茶 $29 -一见到呢个就即刻叫黎试,亦都系店家招牌🤪音乐会有少少苦瓜嘅味道,但系唔觉得苦涩!好过瘾🤤 配埋香水柠檬非常清新!不过就咁食苦瓜有一两旧相对苦少少🤏饮完会挂住🥰————————————- 马蹄甘蔗奶茶 $31 -小编冇饮过甘蔗奶茶,如果平时有饮开可能相对觉得冇咁特别~小编第一次饮觉得好新奇🤣比起一般既奶茶fresh,无咁腻!好钟意马蹄脆卜卜清甜嘅感觉仲有jelly😝————————————评分:7.4/10地址:旺角豉油街33号裕旺大厦地下B号舖营业时间:11:00-23:00#茶救星球 #茶救星球蔬果茶 #joscha #苦瓜柠檬茶 #旺角 #旺角茶饮店 #旺角必食 #旺角美食 #饮品店 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #🐷🐤饮品 #
< 茶救星球蔬果茶 >
- 苦瓜柠檬茶 $29 -
- 马蹄甘蔗奶茶 $31 -
评分:7.4/10
地址:旺角豉油街33号裕旺大厦地下B号舖
营业时间:11:00-23:00
#茶救星球 #茶救星球蔬果茶 #joscha #苦瓜柠檬茶 #旺角 #旺角茶饮店 #旺角必食 #旺角美食 #饮品店 #香港美食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodporn #🐷🐤饮品 #🐷🐤旺角