2024-03-17 47 浏览
🍅🍅喜欢食蕃茄嘅朋友仔有福噜😍我最近就食咗一碗好正既自家熬制蕃茄汤底面✅个蕃茄汤底超级浓郁🍅真材实料👍蕃茄味道真实添💯🐮牛魔王晚市套餐 🌈蕃茄汤底超浓郁🍅味道甜甜酸酸好开胃呀🍅加埋呢个双拼牛魔王真系劲正🐃仲可以一次过叹到两个咁正嘅牛嘅部位添🐂牛肩胛同牛𦟌都好嫩滑好有牛味❤️呢个我转左赞岐乌冬添🍜乌冬够晒弹牙呢✅好味到连啲汤都饮晒呀🤤🥤我仲加多咗杯冻三角茶包焙茶👍跟餐仲送一个甜品🍮今日嘅甜品系芝士蛋糕🍰唔错唔错🥳🫔必食忌廉蟹肉薯饼/2件🌈呢个忌廉薯饼好香口🔥即叫即炸✨仲有好多馅料呀✅一定要叫嚟试吓🥳🐷豚三宝晚市套餐 🌈另一个我哋就叫咗豚三宝✅咁好味又浓郁嘅蕃茄汤底🍎真系衬埋豚肉都一样咁精彩呀👍呢个三宝里面有猪扒🐽猪软骨🐷同埋豚片🐽配埋个烟靭嘅刀削面🍜再加埋香滑嘅蛋花🥚「峡」埋啖蕃茄汤🍅真系冇得输💯🧋奶茶控嘅我真系好推介呢杯「清漉。奶茶」☕️搽底香浓💯呢个真系一定要叫返樽饮下🥳

🐮牛魔王晚市套餐

🫔必食忌廉蟹肉薯饼/2件