2022-10-11 43 浏览
见到尖东呢间意大利野OpenRice book位有折,仲要可以book到星期五晚,嘢食仲好似几吸引,就拣佢啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🍕Calabrese Pizza $208其实我见到佢个Pizza Menu已经心心眼😍因为佢系最正宗嘅薄底Pizza🍕🥰🥰个饼底系热辣辣🔥脆卜卜架!每咬一啖,听到脆卜卜嘅声音,就觉得好治愈😍😍会咬一啖都会食到浓郁嘅番茄酱🍅Mozzarella🧀同埋最重要嘅Salami。虽然咁大块pizza,但系因为酸酸地,而且薄底Pizza系令你唔会觉得漏,所以食完会想再食多块😍😍🍢烟肉带子卷串烧 $168一个摆明比你打卡嘅造型🍢好得我心啊😳脆口带点烟靭嘅烟肉🥓包住饱满Juicy嘅带子,真系一流😳我绝对系俾佢惊艳到架!烟肉卷与烟肉卷之间🫔仲有啲烧蔬菜🥬仲有底下嘅火箭菜都可减少油腻感。

🍕Calabrese Pizza $208

🍢烟肉带子卷串烧 $168