2023-11-18
礼 Sake Bar Present 地址: 九龙城打鼓岭道79号地舖之前介绍朋友去食礼,听朋友讲最近餐单有更新,特别系个甜品超好食,于是今次又同老公去食下🤭🤭明太子青瓜渍$38有明太子系上面,清清甜甜好开胃😍👍 烧鳕鱼干 $48 呢个烧得好好食,好脆,口感好正😋极上刺身三品 $238能够系九龙城地区食到咁高质既刺身,真系好惊喜!!每样刺身都好鲜甜,好有诚意😆👍赤虾蟹籽饭卷 $188赤虾鲜美多汁,米饭软糯,蟹籽鲜甜爽口,口感丰富烟腩肉秋葵串 $48秋葵被一层薄薄既烟腩肉包围住,一口咬落去有唔同口感,有秋葵既升华,感觉健康左😆😆赤鸡肉香葱卷 $32面头有多种颜既色芝麻衬托,色彩斑斓,鸡肉鲜嫩多汗,内里有香葱,十分可口👍厚切牛舌芯 $68厚切牛舌,啖啖肉,钟意食肉既你唔好错过😊黑松露芝士生蚝 $88芝士生蚝有黑松露既搭配,口感多元化之外,仲好香味扑鼻😍绝对值得一试再试南蛮炸鸡 $78味道酸酸甜甜,开胃又好味!蟹羔玉子烧 $88好多蟹羔,食落仲充满咸蛋味,好正!每次俾必点食物!月见酱唐扬饭团 $48系新菜色,有一只蛋黄,上面有唔同颜色嘅芝麻,色彩斑斓,饭团外面烧到香脆可口!整体好味!薯上白雪
地址: 九龙城打鼓岭道79号地舖
明太子青瓜渍$38
有明太子系上面,清清甜甜好开胃😍👍
烧鳕鱼干 $48
呢个烧得好好食,好脆,口感好正😋
极上刺身三品 $238
赤虾蟹籽饭卷 $188
赤虾鲜美多汁,米饭软糯,蟹籽鲜甜爽口,口感丰富
烟腩肉秋葵串 $48
赤鸡肉香葱卷 $32
厚切牛舌芯 $68
厚切牛舌,啖啖肉,钟意食肉既你唔好错过😊
黑松露芝士生蚝 $88
南蛮炸鸡 $78
味道酸酸甜甜,开胃又好味!
蟹羔玉子烧 $88
好多蟹羔,食落仲充满咸蛋味,好正!每次俾必点食物!
月见酱唐扬饭团 $48
薯上白雪豆腐雪糕 $58
老细好好咁过嚟介绍呢一个甜品嘅出处,原来个故事都几得意,大家都可以过去食嘅时候听一听😊😊
雪糕配埋番薯,一冷一冻嘅组合好特别,好好味🤤
@sakebarpresent