2024-11-27
呢间由法国蓝带厨师主理嘅咖啡店🇫🇷最高人气就系甜品 主食同样有惊喜✨.📌套餐奉送汤或沙律1️⃣蕃茄汤口感顺滑 酸甜带奶香🍅2️⃣柚醋汁沙律清新开胃🥗.📌热熔芝士香煎鸡扒牛油果大啡菇汉堡伴沙律 $169以大啡菇取代汉堡包🍔原本有馊味 店员换番比我地 煎得好香 爽嫩多汁浓菇味 但偏薄身🍄🟫鸡扒大大块 但肉质煎到偏干🐔牛油果creamy香滑🥑配埋咸香芝士同酸甜蕃茄 口感味道更丰富🧀🍅伴以沙律菜 好健康🥗.〰️LIMITED MENU〰️📌烟三文鱼忌廉猫耳朵 $128烟三文鱼肥美厚肉 咸香甘鲜🍣忌廉汁份量恰到好处 香滑唔腻🤍猫耳朵粉软硬适中有咬口 配料仲有野菌同三文鱼碎 每啖都好满足👅.〰️LIMITED MENU〰️📌黑松露野菌意大利饭 $128黑松露酱+爽嫩野菌 菇菌香味浓郁🍄🟫米饭裹满浓稠酱汁 粒粒分明好creamy🍚.〰️LUNCH SET MENU〰️📌三文鱼田园沙律 $108三朵三文鱼劲有份量 肥美厚肉 咸香甘鲜🍣沙律菜爽脆新鲜 拌以柚醋汁 酸甜开胃🧡另追加虎虾(3只) +$36 煎至金黄焦脆 肉质爽弹 但梳打粉味好重🦐.📌洋甘菊花果茶 +$9 (套餐升级其他特色饮品)味道柔和清新 甜中带微苦🌻.
📌套餐奉送汤或沙律
〰️LIMITED MENU〰️
📌黑松露野菌意大利饭 $128
〰️LUNCH SET MENU〰️
📌三文鱼田园沙律 $108
📌洋甘菊花果茶 +$9 (套餐升级其他特色饮品)
味道柔和清新 甜中带微苦🌻
如欲查看相关食物相片 可查阅本人已上传之影片🎦