虽然身体有点不适,但还是想试试未试过的店铺.可能有点凉的关系,20:30左右亦唔洗等位.哥仔们好快招呼左我地坐低,我地亦都好快咁拣左3样野:蒜香骨$50:系见到唔少食家推介而试,上菜速度几快,一上碟俾我感觉就系: wa@@真系好多蒜,不过食落d肉又唔会太咸.又唔"刃",又唔会件件大大骨小小肉,肉是偏多但每件都连骨.适当ge蒜香配合猪肉,如果送啤酒就真系一流,不过由于身体不适,都无咁做,但系就由炒饭改左做白饭就算,因为唔想俾个炒饭抢晒风头.罗汉斋煲$50:有粟米,支竹,菜,豆腐,云耳等,不是南乳的;其实味道用料就唔错,不过就细煲左少少.羊腩煲$98(九点后系$98,但九点前就不清楚)支竹很腍,吸了不少芹菜味;羊腩还是要连骨的才爽!劲腍!整件都是肉的果然"刃".另外加$10要了生菜,很充实的一餐.可以挑剔的是羊腩煲不是用瓦煲,如果本身有跟菜亦更佳.向来都觉得呢区系争一间大排档的物体,虽然不是新开张了,但都尚新.侍应们有d地道的味道,但亦有礼.价钱一般,但食物有质素,加上服务,即使无咩环境可言,但卫生情况可接受,比个good先!
虽然身体有点不适,但还是想试试未试过的店铺.
可能有点凉的关系,20:30左右亦唔洗等位.
哥仔们好快招呼左我地坐低,我地亦都好快咁拣左3样野:
蒜香骨$50:
罗汉斋煲$50:
羊腩煲$98(九点后系$98,但九点前就不清楚)
可以挑剔的是羊腩煲不是用瓦煲,如果本身有跟菜亦更佳.

侍应们有d地道的味道,但亦有礼.
看到不少食评介绍蒜香骨,真系要试试!
虽然$98不算便宜,但绝对合格
看到不少食评介绍蒜香骨,真系要试试!