餐厅: The Ground Kitchen
资讯:

2021-01-18 80 浏览
小屋里面装修设计北欧极简原木  环境清幽🍀坐到同朋友倾偈好舒服☺️🌸朋友想嚟蓝色小屋❤️约好朋友再嚟多次🤭✨香橙烟鸭胸沙律🥗蜜糖芥末汁鲜艳夺目彩色缤纷沙律,新鲜橙配合烟鸭胸香口大一点说沙律爽口清新配蜜糖芥末越食越开胃😋✨红菜头带子意大利饭煎香两边带子微微金黄,口感完全比平时更加新鲜软滑,红菜头配意大利粉食得多,红菜头会以为你出外有惊喜,红菜头本身冇乜味🤨但系配左忌廉汁更香浓🤩意大利饭口感烟烟韧韧😍层次感好丰富😋下次再嚟一定encore😍✨杂莓 意大利奶冻奶冻牛奶🥛食落非常香浓滑嘟嘟,夹住杂莓新鲜微酸,甜味啱啱好🤩✨Berries Blast草莓同蔓越莓甜味好夹,草莓放咗喺冰球🧊里便好吸引🤩未饮已经觉得外表好有夏日炎炎感觉✨❤️✨Latter (H)奶味特别重比较香滑,咖啡甘香微浓 ,甜味适中😋

朋友想嚟蓝色小屋❤️约好朋友再嚟多次🤭

✨香橙烟鸭胸沙律🥗蜜糖芥末汁

✨红菜头带子意大利饭

✨杂莓 意大利奶冻
杂莓意大利奶冻

✨Berries Blast
Berries Blast

✨Latter (H)
奶味特别重比较香滑,咖啡甘香微浓 ,甜味适中😋
2021-01-11
午餐