2024-04-15
个个都话如果钟意食马拉嘢🇲🇾一定要试下苏妈苏妈,呢日终于试到啦😍高佬面配鸡扒 $68其实即系超级邪恶之物 - 捞即食面😳公仔面煮得好弹牙,侧边配以辣酱🌶️花生🥜鱼仔🐟同流心蛋🍳少少辣味捞埋一齐食好惹味,鸡扒好大块,外皮煎得好脆,脆到好似平时食烧鸡皮咁,入面肉质依然好juicy同嫩滑,望落好似冇咩特别,食落就知唔简单😍马拉黑叉烧 $88港式同日式叉烧就成日食,等我试埋马拉叉烧啦🤤叉烧都有好多旧,烧到浓边,而因为整叉烧嘅部位系腩肉,所以入面好淋~一层肥一层肉,少少肥肉一咬就系口度溶化,好正🥹佢每一旧都切到薄身,所以一啲都唔会腻🤩椰香咖哋多士 $38食完咸嘢,梗系到甜品环节啦🤓多士烘到脆卜卜,浓浓嘅咖哋夹心,外脆内软,好重椰香味又唔会好甜,好快就俾我哋清哂4旧🤭抹茶榴梿糯米糍 $48出面嘅糯米皮有淡淡嘅抹茶味,入面嘅榴梿蓉好足料,一解我想食榴梿之苦呀🥹而且佢唔会太臭,就算隔篱枱客人唔钟意食榴梿,都唔怕臭亲佢哋🤣🤣❤️.咁啱去食个日身体唔系状态,所以冇试到佢哋最出名嘅肉骨茶,下次一定要再嚟试🤤
高佬面配鸡扒 $68
马拉黑叉烧 $88