2024-04-30 177 浏览
太子果间苏山鸡饭就食得多,今次就同老婆试埋佢长沙湾分店 👀龙虾叻沙掺掺(一人份量),一人份量黎讲份量都唔细,汤底香浓得嚟唔会太辣,龙虾肉质弹牙,啖啖肉咁,真系食到停唔到口!😍👏🏻脆炸凤尾虾春卷,外皮炸到金黄酥脆,一咬落去嘅声音都令人心瘾大开,里面嘅凤尾虾又鲜又甜,真系一流!😃👍🏻麻辣玻璃鱿鱼通菜,呢个菜式辣度啱啱好,玻璃鱿鱼爽口得嚟带啲微微嘅麻感,同通菜嘅清甜味道完美配合,食落去真系过瘾!👀咖央油条配薄荷朱古力雪糕,绝对系必试嘅甜品。油条外脆内软,配上清新嘅薄荷朱古力雪糕,呢个组合真系太正啦!😋开心果椰子奶昔,浓郁嘅椰子味道加上开心果嘅点缀,饮落去冰凉解渴,仲有种幸福嘅感觉 🥰乳酸蝶豆花梳打,呢杯饮品颜色靓靓,味道清新,微微嘅酸味令人精神一振,解渴又好饮!👍🏻苏山鸡饭真系不得了~ 菜式多元化,每一样都做得出色,无论系主食定系饮品,都咁好食,期待下次再黎试新野 😋
太子果间苏山鸡饭就食得多,今次就同老婆试埋佢长沙湾分店 👀